E Emrullah Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı Kullanıcı Daimi Üye 16 Nis 2020 16 10 3 Antalya 26 May 2020 #1 Rakip siteyi günde çok fazla pinglersek rakip sitenin sıralamasında değişiklik olur mu? Veya rakip site bizi pingliyorsa bunu anlayabilir miyiz? Anlarsak çözümü var mıdır?
Rakip siteyi günde çok fazla pinglersek rakip sitenin sıralamasında değişiklik olur mu? Veya rakip site bizi pingliyorsa bunu anlayabilir miyiz? Anlarsak çözümü var mıdır?
Leon Yükseliş Garantili Seo Hizmetleri Yönetici Administrator 3 Nis 2020 123 114 43 34 İzmir 26 May 2020 #2 Hosting o kadar ping atmaya izin vermez zaten yoksa spama düşmeyen site kalmazdı. Tepkiler: Emrullah
Y Yunus Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı Kullanıcı Daimi Üye 15 Nis 2020 45 46 18 izmir 27 May 2020 #3 Rakip siteyi düşürmek için genelde botnet, anti seo etkili oluyor. Tabi bunlar çok etik değil bana göre Tepkiler: Emrullah
Rakip siteyi düşürmek için genelde botnet, anti seo etkili oluyor. Tabi bunlar çok etik değil bana göre
E Emrullah Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı Kullanıcı Daimi Üye 16 Nis 2020 16 10 3 Antalya 8 Ağu 2020 #4 Yunus' Alıntı: Rakip siteyi düşürmek için genelde botnet, anti seo etkili oluyor. Tabi bunlar çok etik değil bana göre Genişletmek için tıkla ... Amaç bunları yapmak değil, bana yapılıyor mu onu anlamak
Yunus' Alıntı: Rakip siteyi düşürmek için genelde botnet, anti seo etkili oluyor. Tabi bunlar çok etik değil bana göre Genişletmek için tıkla ... Amaç bunları yapmak değil, bana yapılıyor mu onu anlamak